6 Mayıs 2011 Cuma

Petek Dinçöz oyuncu oluyor

Petek Dinçöz de oyunculuk yapan isimler kervanına katılmak arzusunda.



Modellikten sonra şarkıcılığa adım atan, daha sonra televizyon programları sunarak kariyerine yeni bir meslek katan Petek hanım, şimdi de oyunculuk için şansını denemek istiyor.

Petek Dinçöz, hem müzik dünyasından hem de TV ekranından iyi tanıdığımız bir isim. “Arım Balım Peteğim” isimli programına, Show TV’den sonra Kanaltürk’te devam etmişti. TNT’nin büyük atağında o da kanalın yeni vitrininde yer aldı.

Petek Dinçöz, TV ile arası iyi olan starlarımızdan…İşini bitirip evine geldiğinde yaptığı ilk işin TV’yi açmak olduğunu söylüyor. TV’yi izlemediği zamanlarda onun sesiyle işlerini hallettiğini söyleyen Dinçöz, “Yerli dizilerle aranız nasıl?” şeklindeki sorumuza “ Dizilerle aram iyi sayılır. Muhteşem Yüzyıl ve Fatmagül’ün Suçu Ne, kaçırmamaya çalıştığım diziler.” şeklinde cevap veriyor. En çok beğendiği oyuncular ise; Meryem Uzerli, Nebahat Çehre, Engin Akyürek, Beren Saat ve Halit Ergenç.



Aslında, Petek Dinçöz’ü geçmişte dizilerde görmüştük. Peki, şimdilerde neden dizi projelerinde yok? Dinçöz, “ Şu anda programım iyi gidiyor. Ama gönlüme göre bir proje olursa da neden olmasın” diyor. Şu an devam eden dizi projelerinin hangisinde olmak isterdiniz diye soracak olursanız. Onu cevabı belli: Tabii ki Muhteşem Yüzyıl…

Onu bugüne kadar hep sabah kuşağı saatlerinde izledik. Acaba başka program formatlarıyla TV’de olmak ister miydi? Dinçöz, “ Aslında imzamı atabileceğim, hem göze hem de kulağa hitabedebileceğim iyi bir gece şovu hiç de fena olmazdı” şeklinde özetliyor düşüncesini…

Dizilerin fazlalığından sıkılıyor musunuz? Şeklindeki sorumuza ise; “ Türkiye’de her programın bir dönemi var. Dizilerden önce talk şovlar, eğlence programları vardı. Şimdi ise diziler ağırlıkta. Dolayısıyla beni rahatsız eden bir durum yok.” Şeklinde cevap verdikten sonra ekliyor:” Ama müzik- eğlence programları biraz daha fazla olsa iyi olurdu”

“Türkiye’de ve dünyada olup bitenleri bilmek için haberleri de izlememiz lazım” diyen Petek Dinçöz’e soruyoruz:” Şu anda devam eden programlarda birine konuk olmanız sözkonusu olsaydı en şanslı program hangisi olurdu?” …Cevap, bir hayli politikti:” Birkaç program var. Ama kesin şu olur diyemem”

Sıkı bir “zapçı” olduğunu söyleyen Dinçöz’ün Survivor’u da ara sıra izlediğini öğreniyoruz. Survivor’un olay adamı Nihat Doğan’la ilgili düşünceleri ise empati kokuyor:” Nihat’ın söylendiği üzere rol yaptığını düşünmüyorum. Ayrıca o adanın şartlarını yaşamadan, havasını koklamadan kimse doğru bir yorum yapamaz bence.”

Şadan Kaba

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder