21 Mayıs 2016 Cumartesi

Kiralık Aşk 48 Bölüm Fragman İzle

Kiralık Aşk 48 Bölüm Fragman İzle

Kiralık Aşk, Fragman 48, 48 Fragman, 48 Bölüm Fragmanı, Kiralık Aşk 48, 48 Kiralık Aşk Fragman, 48 Fragman Kiralık Aşk
Kiralık Aşk 48 Bölüm Fragmanı İzle

Kiralık Aşk merakla beklenen 48.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizde yer alacaktır.


Kiralık Aşk'ta 47.Bölümde beklenen gelişmeler pek olmadı gibi, Ömer mektubu bir türlü okuyamadı. Mektup en son olarak Ömer'in şoförü olan Şükrü Abide kaldı ve bunu Şükrü Abi okudu. Ömer'in iyiliğini ve menfaatini düşünen Şükrü mektubu okuduktan sonra Defne'ye giderek onunla konuştu ve Defne'den bir gün gerçekleri Ömer'e anlatacağına dair bir söz alarak mektubu Defne'ye verdi.

Kiralık Aşk, Fragman 48, 48 Fragman, 48 Bölüm Fragmanı, Kiralık Aşk 48, 48 Kiralık Aşk Fragman, 48 Fragman Kiralık Aşk,
Fragman 48 Kiralık Aşk

Tüm bunların dışında Deniz Tramba, Sude'yi baş editör yaptı ve Sude'de Passionise olan sinirinden dolayı derginin haziran sayısında Passionise yer vermedi. Tüm bunlar olurken Deniz Sude'ye haziran sayısında bize yer ver dedi fakat beklenmedik bir tepkiyle karşılaşarak Sude ile yollarını ayırdı.

Öte yandan Neriman ile Koray'ın arası açıldı, Ağzından kötü laflar çıkarak Koray'ın kalbini kıran Neriman, daha sonra tekrardan Beşiktaş'ta karşılaşarak aralarındaki kırgınlığı bitirdiler.

Tüm bunlar olurken Defne'nin doğum günü geldi ve tüm çevresi tarafından kutlandı bir kişi hariç o da kim mi? Ömer evet Ömer tarafından doğum günü kutlanmayan Defne içten içe üzüldü ama Ömer'e de söylemedi. Ömer ise Defne'nin doğum gününü bildiği ve bir planının olduğunu kimseye çaktırmadı. Defne'nin küçükken annesi tarafından alınmasını beklediği "Kırmızı Ayakkabı"yı bakalım Ömer mi kendi eliyle yapıp verecek? Dizi de hangi gelişmeler olacak, Deniz Tramba öfkesini Sude'den nasıl çıkaracak, Passionise içinde bulunduğu bu kötü durumdan nasıl çıkıcak, Ömer'in Defne'ye doğum günü sürprizi ne olacak? Tüm bu soruların cevabı gelecek hafta yayınlanacak olan Kiralık Aşk 48.Bölümde yanıt bulacak.


Kiralık Aşk 48.Bölüm Fragmanı Tıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder