20 Eylül 2016 Salı

İçerde Dizisi Forum ~ İçerde Merak Edilen Sorular ve Cevapları?

İçerde dizisinin yayınlanan ilk bölümü sonrası izleyenleri adeta büyülemiş durumdadır.. Özellikle final sahnesinde izleyenleri ters köşe yapan dizinin senaryosu, sahneleri ve oyuncuları kesinlikle takdire değer performans sergilemektedir..

Şimdi final sahnesi kafaları karıştırdı ilerleyen bölümlerde nasıl şekillenecek fakat şimdiden bir çok gizemli soru kafaları kurcalamaktadır. Bi kaç kafama takılan soruları yazmak istedim sizlere..

Sizce Kebabcı Celal Sarp'a bu kadar kısa sürede güvenmelimi? Avukat kızının ilettiği mesaj artık evladımızdır sözleri çok manidar çünkü..

Birde Mert'in çocukluğundan sahneler oldukca dokunaklı olmaktadır evet böylede devam edilmeli fakat umarım ilerleyen bölümlerde Mert'in Polis Akademisini kazanması, kaçırıldığı bataklıktan kurtulması nasıl oldu.. bunun gibi sahnelerede yer verilerek izleyici bilinçlendirilir.

Sizlerde görüşlerinizi yorum olarak aşağıdan gönderebilirsiniz, karşılıklı bilgi paylaşımında bulunuruz, tartışırız veyahut diziyle alakalı konularla muhabbet edebiliriz.

Saygılarımla..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder