2 Ekim 2016 Pazar

İçerde 3. Bölüm Full 03.10.2016 Düşünceler, Bilinmeyenler, Merak Edilenler..

İçerde dizisi hakkında genel bir bilgi ardından 3. bölüm hakkında bilgileri size bu yazımda sunacağım..

İçerde dizisi ilk olarak 19 Eylül Pazartesi günü yayınlandı, yayınlanan bu bölümde özellikle final sahnesi kafaları yoğun bir şekilde düşündürmüştür ki hepimiz ters köşe olup dağıldık.. Sarp'ın organize işler müdürüyle hazırladıkları kumpası izleyicilerle o an paylaşılmayarak heyecanı farklı olmuştur.

Dizi senaristlerini bu yüzden olağanüstü harika bulduğumu söyleyebilirim.

26 Eylül Pazartesi akşam ki yayınlanan dizide ise dizi karakteri olan Celal Duman'ın ve Sarp arasında güven bağının ne derece olduğu konu alınarak işlenen genel bir bölüm olmuştur fakat yinede bu bölümde renkli sahneler izleyicilerle buluştuğunu söyleyebilirim.

Örnek verecek olursak 2. bölüme damgasını vuran başlıca olay içinde hemen hemen Celal Duman'ın etrafında olan Avukat Melek gibi tüm adamların Sarp'a karşı oynadıkları güven sahnesine Sarp silahın boş olduğunu farkedip bunu adeta show yapan Sarp istediği güveni bu sayede sağlamıştır.

Diğer bir olay ise güven testini geçen Sarp'ın tanıştığı Davut karakteridir.. Davut karakteri ne rolündedir kısaca buna değinelim.. Mafya babası Celal Duman'ın adamlarından birisi olan Davut aslında sık görüştüğü bir karakter değildir, sadece ortadan birisi temizlenecek olduğunda kirli işlerini temizleyen tetikçi görevindedir.

Asıl olay ise bence bunda farklı bir gizem bulunmaktadır Davut'un bölümün başında Sarp'ı arayıp birşeyler söylemişti ya evet işte hatırladınız bunu neden yaptı? Sarp öğrenebilecek mi? gibi konular işlenecektir ilerleyen bölümlerde merak ediyoruz açıkcası bu durumu..

Evet 3. bölümde ise konu biraz daha derinleşecek organize suçların içine sızan Polis Mert Sarp'ın babası zannettiği ismin peşine düşecek acaba neler öğrenecek bunun sonucunda nasıl bir yol izleyecek? kendi babası olduğunu tabiki anlamayacaktır henüz çok erken bunun gibi soruların cevabı için fakat 3 Ekim'de yayınlanacak olan 3. bölümde de kafalarda bir çok akılda kalacak sahneler yaşanılacak ayrıca merak ettiğimiz heyecan dolu konular olacak gibime geliyor..

Evet arkadaşlar dizi hakkında özet olarak düşüncelerimi bölümlere ayırarak sizlerle paylaştım aynı şekilde sizlerinde görüşlerinizi paylaşmanızı isterim doğrusu, aşağıdaki yorum sayfamızdan görüşünüzü bize yazın sevdiğimiz düşüncelerinizi sitemizde yayınlayalım bu sayede İçerde dizisi hayranlarıyla, izleyenleriyle paylaşmış kaynaşmış olursunuz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder