31 Ağustos 2016 Çarşamba

Ay Yapım'ın Çektiği Diziler ve Show tv'de Yeni Sezon Dizileri 2016

Ay Yapım'ın Çektiği Diziler ve Show tv'de Yeni Sezon Dizileri 2016

Sitemizde hemen hemen diziyle alakalı merak ettiğimiz tüm soruların cevabı mevcutta var, bunun yanı sıra birbirinden güzel videolarıda zaman zaman sizlere paylaştım daha sonra dizide yer alan ünlü oyuncuların kısa biyografisi daha önce yer aldıkları projelerden en önemliside başka hiç bir yerde bulamayacağınız birbirinden eşsiz mükemmel fotoğrafları ekledik.

Malum dizinin başlamasına 18 gün kaldı geçer mi? elbette geçer fakat nasıl bir heyecan doluyum anlatamam. Neyse arkadaşlar sizlere bu konuda bahsetmek istediğim bilgiler İçeride dizisinin yapımcısı olan Ay Yapım'ın mevcutta bulunan yeni-eski farketmeksizin imzası bulunan projeler nelerdir bunları yazacağız.

Daha sonra yayıncı kuruluş Show tv kanalında yer alan bizim dizimiz haricinde hangi diziler yer almaktadır bununda listesini aşağıya ekledik.


AY YAPIM yapımcısının diğer dizileri

Cesur ve Güzel , Bana Sevmeyi Anlat , Siyah Beyaz , Beyaz Gece , Analar ve Anneler , Düş Bahçesi , Beş Kardeş , Kurt Seyit ve Şura , Kara Sevda , MedCezir , Kara Para Aşk , Karadayı , 20 Dakika , Güvercinin Kanatları , Al Yazmalım , Kuzey Güney , Kadın İsterse , Dolunay , Samanyolu , 24 Saat

Show TV kanalının diğer dizileri

İlişki Durumu: Evli , Arkadaşlar İyidir , Cesur Yürek , Gülümse Yeter , İçerde , Aşk Laftan Anlamaz , İstanbul Sokakları , Oyunbozan , Kış Güneşi , Mayıs Kraliçesi , Acı Aşk , Gamsız Hayat , İlişki Durumu: Karışık , Acil Aşk Aranıyor , Asla Vazgeçmem , Muhteşem Kraliçe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder