3 Ağustos 2016 Çarşamba

İçeride Dizisi Müziği Toygar Işıklı Dinle ~ Toygar Işıklı Biyografisi

İçeride Dizisinde Emeği Olan İsimler?
Bu yazımızda ise sizlere dizide yer alıp ismi belli olan tüm isimleri sizlerle paylaşıyor olacağım.Kısaca demek istediğim içeride dizisinde emeği olan kişilerin ne görevde yer aldığını ve zaman zaman kısa bilgilerini resimlerini paylaşıyor olacağım.

Benim bu konuda özellikle bahsetmek istediğim bir isim var, Toygar Işıklı evet Ay yapım her zaman olduğu gibi kalitesine yakışanı yaparak dizinin müziklerini sevilen isim Toygar Işıklı'ya yaptırmaktadır.

Toygar Işıklı Hakkında Bilgiler ve Yapmış Olduğu Müzikler.

(doğum tarihi 16 Nisan 1974; Gölcük, Kocaeli), Türk müzisyen. Daha çok film ve dizi müziği çalışmaları yapmaktadır. Toygar Işıklı, Arven Müzik film yapım ve yayıncılık şirketinin de sahibidir.

Toygar Işıklı ~ Korkuyorum

Toygar Işıklı ~ Hayat Gibi

Toygar Işıklı Hayatı - Biyografisi
Gölcük’te doğan Işıklı, ilk-orta-lise eğitimini Karamürsel'de ve Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü Şan anadalından mezun olarak tamamlayan Işıklı, ardından Müzik İleri Araştırmalar Merkezi Kompozisyon (Bestecilik) master programından mezun oldu. Halen İ. T. Ü. Müzikoloji ve Müzik Teorisi Doktora programına devam etmekte olan Işıklı, Berklee College of Music'te "Film Scoring" okumuştur. Tüm bu eğitim döneminde, Klasik Batı Müziği, 20. yüzyıl müziği, Caz, Klasik Türk Müziği üzerine Hasan Uçarsu, Kamran İnce, Pieter Snapper, David Osborn, Şehvar Beşiroğlu, Nail Yavuzoğlu gibi önemli besteci ve hocalar ile çalışmalarda bulunmuştur.

Dizi toplam 39 bölümden oluşacak şekilde planlandığını bi önceki yazım olan içeride dizisi yönetmeni kimdir adlı yazımda paylaşmıştım.

Oyuncular: Çağatay Ulusoy, Aras Bulut Iynemli, Çetin Tekindor
Yönetmen: Uluç Bayraktar
Müzik: Toygar Işıklı
Senaryo: Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder