10 Ağustos 2016 Çarşamba

İçeride Dizisi Oyuncuları Resimleri ve Karakter İsimleri Listesi

Ay Yapım'dan büyük bir dizi daha bizleri bekliyor, 2016-2017 yılında yani yeni sezonda Show tv ekranında yayınlanacaktır. Elimize gelen bilgiler doğrultusunda sizlerede yeni haberleri sunacağız elbette. Çağatay Ulusoy’un hayranları biliyor kesinlikle Medcezir dizisi bittikten hemen sonra yeni proje için yeni bir imaj ve farklı çeşitli eğitim kurslarını almak için yurt dışına gittiğini neyse konuyu daha fazla uzatmadan Çağatay Ulusoy'a başrölde Farah Zeynep Abdullah ile birlikte oynayacağı İçeride dizisinin sadece bir sezon olarak pazarlanacağı bilgileri doğrulandı.http://iceridedizisiizle.blogspot.com

İçeride Dizisi Konusu


İçeride dizisinin tutmama ihtimaline karşı dizi yurt dışı satışlarında 1 sezon olarak piyasaya sürüldü. 2006 yapımı ‘The Departed’ (Köstebek) filminden uyarlanacak İçeride dizisinde Çağatay Ulusoy bir MİT Ajanına hayat verecek ve Çağatay Ulusoy’un dizide ülkenin iç dinamiklerine kadar sızmış yabancı ajanları temizlemek ile görevlendirilecek. Dizinin konusu gerçekten izlemeye değer sürükleyici olduğunu göstermektedir.

İçeride Dizisi Oyuncu Kadrosu (Sürekli Güncellenecektir)
Çağatay Ulusoy(Sarp)

1990 İstanbul doğumlu süper yakışıklı oyuncu 26 yaşındadır. Genç yaşında tüm kızların sevilisi olmayı başarmıştır. Hem sesi hemde oyunculuğu ile adından sıkça söz ettiren Çağatay ULUSOY 2010 Best Model Of Turkey birincisidir. İstanbul Üniversitesi Sulama Sistemleri bölümü mezunudur. İlk ünlü olması Adını Feriha Koydum dizisinde canlandırdığı Emir karakteri ile olmuştur. Medcezir dizisi ile de bugünkü ününü kazanmıştır.

* İçeride Dizisi Sarp Resimleri Fotoğraf Albümü 


Damla COLBAY(Eylem)
1993 yılında İzmir’de dünyaya gelen Damla COLBAY  23 yaşındadır. Dokuz Eylül Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi almaktadır.  İlk olarak Kara Para Aşk dizisinde canlandırdığı Demet karakteri ile tanınır. Son olarak Hayat Mucizelere Gebe dizisi ile ekranlara gelmiştir; ancak Damla COLBAY’ın son dizisi tutmamıştır.http://
iceridedizisiizle.blogspot.com
* İçeride Dizisi Eylem Resimleri Fotoğraf Albümü 
 


Bensu SORAL(Melek)
1991 Bursa doğumlu güzel oyuncu 25 yaşındadır. İlk olarak Boynu Bükükler dizisinde Son olarak Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde yer almış ve performansı ile büyük beğeni toplamıştır. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’de grafik bölümümnde eğitim görmeye devam etmektedir.

* İçeride Dizisi Melek Resimleri Fotoğraf Albümü


Yasemin ALLEN(Melek)
1989 İngiliz doğumlu olan Yasemin Allen 27 yaşındadır. Şarkıcı Suna YILDIZOĞLU’nun kızıdır. Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. İlk olarak 2008 yılında Elif dizisinde yer alan Yasemin ALLEN Yerden YÜKSEK, Hayat Devam Ediyor, Merhamet, Şeref Meselesi ve 46 Yok Olan dizilerinde rol almıştır.

Farah Zeynep Abdullah
1989 İstanbul Beşiktaş doğumlu güzel oyuncu 27 yaşındadır. Genç yaşına rağmen sayısız projede yer alan Farah Zeynep Abdullah lise öğrenimini İngiltere’de bitirmiştir. Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinde canlandırdığı Aylin karakteri ile çok beğenilen Farah Zeynep Abdullah Unutursam Fısılda ve Kelebeğin Rüyası gibi projelerde yer almıştır. Son olarak ise Kurt Seyit ve Şura dizisinde Kıvanç TATLITUĞ ile başrol oynamıştır.

Aras Bulut İYNEMLİ(Mert)
15 Ağustos 1990 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu 26 yaşındadır. İTÜ uçak mühendisliği mezunu olan yakışıklı oyuncunun sinema ve televizyon sektörüne girmesi 2009 yılında Arka Sokaklar dizisi ile olmuştur. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Mete karkateri ile ünlenmiş daha sonra ise Muhteşem Yüzyıl ve Maral: En Güzel Hikayem dizilerinde başrol oynamıştır.

* İçeride Dizisi Mert Resimleri Fotoğraf Albümü 
 

Çetin TEKİNDOR
1945 Sivas doğumlu deneyimli oyuncu 71 yaşındadır. İlerlemiş yaşına rağmen dizilerin aranan ismidir. Son olarak Karadayı dizisinde rol almıştır.
Dizide Çağatay Ulusoy’un babasını canlandıracak.

Rıza KOCAOĞLU
1979 yılında İzmir’de dünyaya gelen Rıza KOCAOĞLU 37 yaşındadır. Son olarak ise Filinta ve İstanbul Sokakları dizisinde rol almıştır.

Mustafa UĞURLU
Son olarak Milat dizileriyle izleyici karşısına çıkan Mustafa Uğurlu, İçerideki dizisinde komiser karakterine hayat verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder